Tréningek

TRÉNINGEK

Tréneri munkám során előadásokat, csoportos konzultációkat és célzott stresszkezelő tréningeket tartok kiemelten a fokozott stressznek kitett, veszélyeztetett munkakörben dolgozó célcsoportok számára. 

AZ EGÉSZSÉGÜGYI NYILVÁNTARTÁSI ÉS KÉPZÉSI KÖZPONT (korábban: GYEMSZI)

orvosi kommunikációs programjának keretei között tréningeket tartottam szakorvosoknak.

ORVOSI KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEKET TARTOTTAM:

szemészeknek, egészségügyi szakdolgozóknak. Az SE Gyógyszerészti Karral való együttműködés keretében pedig rezidenseknek, végzett gyógyszerészeknek is.

STRESSZKEZELŐ TRÉNINGEK A VESZÉLYEZETETT CÉLCSOPORTOKNAK, MUNKAVÁLLALÓKNAK:

2010 és 2016 között számos tréninget tartottam Stressz és Stresszkezelés,Hatékony kommunikáció témakörben, vidéken és Budapesten egyaránt.

STESSZKEZELÉS ÉS HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEKET

tartottam egyetemi hallgatók részére az EKI-SZIE-n, továbbá az Semmelweis Egyetem ÁOK orvostanhallgatói részére.

ÖNISMERETI TRÉNINGEK:2008 és 2010 között a Szent István Egyetem tanársegédjeként számos önismereti és kommunikációs tréninget tartottam a Szent István Egyetem főiskolai hallgatói részére.

 

SZEMÉLYES ÉLMÉNYEIM A TRÉNINGEKRŐL:

Tíz éve vezetek tréningeket. Külön örömmel tölt el, hogy az általam vezetett strukturált stresszkezelési és kommunikációs tréningek jó hangulatban teltek és mindig nagyon jó értékelést és visszajelzést kaptam a részvevőktől. Mindezt nagyon köszöm.

Számomra örömteli élmény  tréningeket vezetni, mivel hasznos információkat és készségeket adhatok át, továbbá én is folyamatosan tanulok a résztvevőktől.

A jó hangulat és a csoporttagok aktivitása mindig a kiválló együttmüködés és a motiváció jele. Pár visszajelzést a tréningekről összefoglaltam, s ezt a csatolt dokumentumban olvashatják el majd a tréningek iránt érdeklődők….bővebben