Tanácsadás munkavállalóknak

Egyéni tanácsadás

Pszichológusként és stressz trénerként munkám során arra törekszem, hogy klienseim minél hatékonyabban küzdjenek meg a különféle stresszhelyzetekkel. 

11 éve vagyok gyakorló pszichológus, elsősorban felnőttekel foglalkozom. Abban a  kivételes helyzetben vagyok, hogy a kutató munkám is a stresszhez, ezen belül is a munkahelyi stresszhez kapcsolódik.

Hat éve a munkahelyi stressz és a pszichoszociális stressz kutatócsoport aktív tagja vagyok, így sok tapasztalatra tettem szert a stresszkezelés kapcsán.

Gyakorlati munkám során napi szinten foglalkozom a stresszel és a stresszel összefüggésbe hozható különbözö pszichés és szomatikus tünetekkel, mint amilyen például a szorongás, az alvászavar, a kiégés. Ezek a tünetek egyre gyakrabban fordulnak elő klienseim körében.

A stresszhelyzeteket nem tudjuk kizárni az életünkből, azt viszont tudjuk befolyásolni, hogy mi hogyan reagálunk ezekre.

Miben segíthetek a tanácsadás során?

A mindennapi életünkben számos stresszhelyzettel szembesülünk. Ha a stresszhelyzetek tartósan fennállnak, és a stresszorok hatása túl erős akkor jelentkezik az ,, állandó készenlét állapota” – az ún. krónikus stressz- a szervezetünk a lehetőségei határáig alkalmazkodik, majd kimerül.

Több nemzetközi és hazai kutatás igazolja, hogy a krónikus stressz szoros összefüggést mutat a szív- érrendszeri megbetegedésekkel, a fertőző betegségekkel, fejfájással, izomfájdalmakkal, gyomor és bélrendszeri tünetekkel – és a pszichés megbetegedések közül a depresszióval, szorongással, kiégéssel.

Az egyéni tanácsadás részleteiről kérem, tekintse meg rövid bemutatkozó videómat! A tanácsadás további részleteiről pedig (időpont, fizetés módja)kérem, érdeklődjön a nistorkata@yahoo.com email címen.